Over mij

Ik ben graag een medereiziger op jouw weg achter Jezus aan

Inmiddels woon ik alweer een aantal jaar samen met mijn vrouw in Zwolle, nadat ik eerder een studie politicologie afrondde in Nijmegen.

Als schrijver, spreker en pastor is het mijn hart om mensen te helpen met woorden die raken en tot denken aanzetten. In mijn eigen reis met Jezus ontdek ik steeds weer de kracht van verwondering. God blijkt altijd weer groter. Daar kan ik maar niet over uit en daarom blijf ik spreken en schrijven.

Eerder schreef ik Kerk vol kracht, een boek dat voortkwam uit een verlangen naar een kerk die Jezus volgt in de kracht van de Geest. Op deze website vind je verder een aantal van mijn schrijfsels.

Daarnaast werk ik samen met een goede vriend aan het bouwen van een nieuw platform, Open Geloven, dat we in september 2023 lanceren. Met dit platform willen we mensen bedienen die behoefte hebben aan verdieping en naar ruimte verlangen om alle (geloofs)vragen te stellen.

Als ik niet aan het werk ben, vind je mij met vrienden aan tafel, met een boek op de bank of met een headset op terwijl ik thuis aan het stofzuigen ben (mijn vrouw leest dit ook).

Als de gedachten die je aantreft op deze website je helpen, dan zou ik dat fantastisch vinden. Ik ben graag een medepelgrim die met je meewandelt op jouw weg achter Jezus aan. Neem gerust contact met me op.

Ardjan de Boo, enthousiaste spreker, tijdens een presentatie.